Χοιρινό με δαμάσκηνα
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Κυνήγι στο πιάτο μας! Οικογενειακός φίλος του πάτερ φαμίλια του το έδωσε πεσκέσι και αυτός με τη σειρά του στη …
Μια συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Μοσχαράκι γιορτινό, με κάστανα και δαμάσκηνα. Αξίζει να το …
ΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια όχι πολύ λεπτά. Τις βάζουμε να βράσουν σε κατσαρόλα με το…
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο, άκοπη σε δίχτυ ή καλά τυλιγμένη με σπάγκο για μαγείρεμα …
Το ζυγούρι ίσως από μερικούς είναι ένα κρέας που δεν αγοράζουν συχνά και ίσως καθόλου μα σας διαβεβαιώ ότι είναι …
1 κουνέλι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μουστάρδα 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 2 κ.σ. μέλι 2 φύλλο δάφνης 8 μπαχάρια …
Υλικά 1,9 κ, κουνέλι 1 κ. κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 καρότα μέτρια 1/2 κ. μανιτάρια 1 lt κόκκινο κρασί μπαχάρι …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Τα λουκάνικα αποτελούν μια από τις πιο αγαπημένες μου γιορτινές γεύσεις και από τα βασικά του γιορτινού τραπεζιού σε κάμποσες …
Ηρακλειώτικη λοιπόν , κρητική συνταγή, η πρώτη του αφιερώματος. Με ένα κρέας που σε όλη την Κρήτη αγαπούμε πολύ, όσο …
Υλικά συνταγής για το αρνάκι 1½-2 κιλά αρνίσιο μπούτι 2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κρεμμύδι …
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας ή πατάτες που ψήνουμε τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο όση ώρα ψήνεται το κουνέλι.
1 κιλό πανσέτα χοιρινή 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 σκόρδο 1 σέλερι 3 αστεροειδείς γλυκάνισους …
Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 2 ποτήρια κόκκινο κρασί …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
Υλικά:1 κιλο μοσχαρίσιο συκώτι½ φλυτζανι ελαιόλαδο1κ.σ. πελτέ ντομάτας1κουτι ψιλοκομμενα τοματακια1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί1 σφηνακι μπαλσαμικο ξυδι.2 φυλλα δαφνης4-5 σπορους …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Eκτός από καταπληκτικό στιφάδο, το αγριογουρουνάκι μας έγινε και καταπληκτικό στη γάστρα.
Τι θα φάμε σήμερα; Όπως (σχεδόν) κάθε Κυριακή, φτιάχνουμε πάντα ένα φαγητό χορταστικό και ίσως λίγο περισσότερο μπελαλίδικο από τις …