Χοιρινό με δαμάσκηνα
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
…Υπέροχο ραγού που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με τη νοστιμότατη γεύση του. Σιγομαγειρεμένο κρέας σε χαμηλή θερμοκρασία με αρώματα από …
Και γιατί παρακαλώ σώνει και ντε το κρέας να γίνει με ζυμαρικό ή πατάτα? Σήμερα είχαμε αυτή την συζήτηση…Και γιατί …
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο, άκοπη σε δίχτυ ή καλά τυλιγμένη με σπάγκο για μαγείρεμα …
Εδώ είμαστε και πάλι, με μια τελείως χειμωνιάτικη πρόταση, εν όψει των κρύων ημερών που επιστρέφουν. Χοιρινό με κάστανα και …
Υπέροχα μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα (γίνεται και με δαμάσκηνα), με το τρυφερό σιγομαγειρεμένο κρέας μέσα στην πλούσια γλύκα των ξερών …
Ένα φαγητό επίσης… comfort… σας προτείνω σήμερα… τας κεμπάπ ! Για μένα, το τας κεμπάπ είναι ένα πιάτο γεμάτο αναμνήσεις …
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
Τους καλοκαιρινούς μήνες που τα φρέσκα φασολάκια αφθονούν, μεταξύ άλλων φροντίζουμε να προμηθευτούμε και φασόλια χάντρες τα οποία τα βάζουμε …
Ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου να φτιάξουμε και το εθνικό φαγητό των Φιλιππίνων. Βαρύγδουπη δήλωση για ένα κατά τα …
Οι συνδυασμοί κρέατος με όσπρια δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στην ελληνική κουζίνα (π.χ. το κοκκινιστό μοσχαράκι με τα φασόλια από …
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του
Νοστιμα κοντοσουβλακια, συνοδευμενα με πικαντικες πατατες φουρνου με τραγανη κρουστα. Το κοντοσουβλι βεβαια, κανονικα γινεται στην μεγαλη σουβλα της ψησταριας …
Είναι μια πολύ νόστιμη σούπα που τρώγεται κυρίως σε πολύ κρύες χειμωνιάτικες μέρ&e
Στη συνταγούλα αυτή θα βρείτε ένα μοναδικό πιάτο για μπουφέ ή επίσημο τραπέζι. Το κρέας πραγματικά λιώνει στο στόμα, είναι …