Μπριζόλες με ντοματίνια και σάλτσα κρεμμυδιών
Υλικά συνταγής 4 χοιρινές μπριζόλες 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1/2 ποτηράκι κρασί …
Υλικά συνταγής 4 χοιρινές μπριζόλες 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1/2 ποτηράκι κρασί …
Μια συνταγή για σμυρνεΐκα σουτζουκάκια που έχω από την πεθερά της αδελφής μου καλονοικοκυρά απο τις παλιές!!…
Ένα εξαιρετικό μαμαδίστικο φαγητό, που γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και απίστευτα μαλακό και τρυφερό. Η γεύση του μοσχαριού ταιριάζει απόλυτα …
H πιο αγαπημένη συνταγή τις Σμυρνέικης κουζίνας !!!
Αυτό το φαγάκι το κάνω συχνά, συνήθως Σαββάτο ή Κυριακή μεσημέρι.Τρυφερά κομμάτια από μοσχαράκι, κρεμμυδάκια κοκκάρι, πατατούλες baby, καροτάκια, πιπεριές …
Περίφημος μεζές! 1/2 κιλό χοιρινό κομμάτι κομμένο σε μικρά κομματάκια (προτιμούμε σπάλα) λάδι 1/2 ποτήρι νερού κρασί Αγιωργίτικο 2 κ.σ. …
Πρόκειται για ένα ωραιότατο κοκκινιστό μοσχαράκι με μανιτάρια, που το μαγειρεύουμε στο τηγάνι και το τελειώνουμε σκεπασμένο με τυρί, στο …
Κεφτεδάκια με σάλτσα σήμερα αλλά χωρίς τηγάνισμα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα όταν έφτιαχνα το συγκεκριμένο φαγητό πρώτα τηγάνιζα …
Όταν ακούμε για φαγητό με κουνέλι ή λαγό, που πάει το μυαλό μας; Ναι, ακριβώς· η πρώτη σκέψη είναι να …
Παλιά και παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Κοζάνης, οι κεφτέδες στον φούρνο με κρεμμύδια. Πολύ ιδιαίτερο, να το δοκιμάσετε!
Ένα από τα φαγητά που φτιάχνανε οι νοικοκυρές για το κυριακάτικο τραπέζι τους, ή στις γιορτές για τους φίλους και …
Eίναι το φαγητό που έμαθα από τη γιαγιά μου. 1 κιλό μοσχάρι 4 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας 6 σκελίδες …
Η πανδαισία γεύσεων είναι απερίγραπτη σε αυτή τη συνταγή και το χοιρινό γίνεται μαλακό και ζουμερό… Είναι μια πανεύκολη και …
Ένα από τα πιο παλιά φαγητά του τόπου μας, που σε κάποιες περιοχές, μαγειρεμένο σε μεγάλα καζάνια, αποτελούσε το επίσημο …
Ένα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των “ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη …
Είναι ένα φαγητό που σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει. Για μας που το τρώμε και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν , …
Όταν γίνονταν οι κολοκύθες, η γιαγιά μου, εκτός από γλυκό και πίτες, συνήθιζε να τις μαγειρεύει και με αρνί, κατσίκι …
Όταν γίνονταν τα κυδώνια στο κτήμα, ο παππούς μου «έτρωγε» τη γιαγιά μου να του φτιάξει γλυκό του κουταλιού και …
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που είναι το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί …
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 2 φέτες ανανά κομμένες σε ζάρια 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 πράσινη πιπεριά …