Κρέας με κυδώνια
www.greekmasa.gr
Το κρέας πρέπει να είναι είτε από μοσχάρι, είτε από χοιρινό για να αντέχει στο πολύωρο βράσιμο, μέχρι δηλαδή να …
Το κρέας πρέπει να είναι είτε από μοσχάρι, είτε από χοιρινό για να αντέχει στο πολύωρο βράσιμο, μέχρι δηλαδή να …
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Όταν γίνονταν τα κυδώνια στο κτήμα, ο παππούς μου «έτρωγε» τη γιαγιά μου να του φτιάξει γλυκό του κουταλιού και …
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν …
Νόστιμη και αγαπημένη χειμωνιάτικη συνταγή και γιορτινή! Υλικά 1 κιλό και 200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μέτρια κομμάτια από κιλότο …