Χοιρινά παϊδάκια με Relish ντομάτας
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. 1 κιλό …
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. 1 κιλό …
Υλικά συνταγής 4 χοιρινές μπριζόλες 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1/2 ποτηράκι κρασί …
Σπιτικός γύρος στο πι και φι πανεύκολα και νόστιμα. Χρόνια είχα να το κάνω, ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία …
Αυτό το φαγάκι το κάνω συχνά, συνήθως Σαββάτο ή Κυριακή μεσημέρι.Τρυφερά κομμάτια από μοσχαράκι, κρεμμυδάκια κοκκάρι, πατατούλες baby, καροτάκια, πιπεριές …
600 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/4 ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ 1 ΑΒΓΟ …
Μια πολύ εύκολη συνταγή για να μαγειρέψουμε το κουνέλι, που όμως δίνει εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα.Πρόκειται για μια ελαφριά παραλλαγή, της …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. Τα βουτάμε …
Η πανδαισία γεύσεων είναι απερίγραπτη σε αυτή τη συνταγή και το χοιρινό γίνεται μαλακό και ζουμερό… Είναι μια πανεύκολη και …
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που είναι το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί …
Ένα φαγάκι ιδανικό για Κυριακάτικο τραπέζι, συνοδευμένο απαραίτητα από κόκκινο, καλό κρασί. Αν θέλουμε, μπορούμε να το φτιάξουμε και με …
Μπουκίτσες χοιρινού κοκκινιστές,ελαφρώς μεθυσμένες με κόκκινο κρασάκι οι οποίες θα συνοδέψουν υπέροχα τα μακαρόνια σας, ρύζι και γιατί όχι και …
Το πιο αγαπημένο φαγητό του άντρα μου, που για να το βρει, μπορεί να ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη! Η γιαγιά …
Σουτζουκάκια με σάλτσα, νόστιμα και πικάντικα!!
Μέχρι πρόσφατα τα φασόλια χάντρες δεν υπήρχαν στο μαγειρικό και γευστικό μου ορίζοντα. Τα έβλεπα στους πάγκους της λαϊκής αλλά …
Ένα διαφορετικό ρολό κιμά! Το ψήσιμο στην φόρμα του δίνει ωραίο σχήμα και το κρατάει πολύ ζουμερό. Βέβαια αυτό που …