Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια)
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό κρέας. Γίνεται και με κατσίκι ή …
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό κρέας. Γίνεται και με κατσίκι ή …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που είναι το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο 2 καρότα …
Το βραστό, δεν είναι ένα απλό φαΐ, είναι φιλοσοφία. Φιλοσοφία, βασισμένη στο αλάτι και το πιπέρι. Γίνεται και με κατσίκι …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 1μικρό πολύ κρεμμύδι σε ροδελίτσες 2 σκελίδες …