Φιλέ Μινιόν με Σως Μανιταριών
Ψαρονέφρι, Tanderloin ή Filet mignon για τους Γάλλους, οι οποίοι έτσι χαρακτηρίζουν σχεδόν πάντα το χοιρινό φιλέτο.Ένα νόστιμο, ζουμερό και …
Ψαρονέφρι, Tanderloin ή Filet mignon για τους Γάλλους, οι οποίοι έτσι χαρακτηρίζουν σχεδόν πάντα το χοιρινό φιλέτο.Ένα νόστιμο, ζουμερό και …
800 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μενταγιόν Άσπρο & μαύρο σουσάμι Για τη σάλτσα 250 ml. Ζωμό κοτόπουλου 30 γρ. …
Υλικά 1 κατσικίσιο μπούτι 1,2 – 1,5 κιλά, χωρίς κόκαλο (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας το ετοιμάσει για ρολό) …
1 κιλό αρνίσια μπόλια 200 γρ. αρνίσια συκωταριά 100 γρ. αρνίσιο κιμά 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 5 κ.σ. …
Αυτό που λατρεύω σχετικά με τη σημερινή συνταγή, εκτός φυσικά από τα υλικά (στήθος κοτόπουλου, ντοματάκια, μυρωδικά και κατίκι) είναι …
Πολύ νόστιμος συνδυασμός είναι μοσχαρίσιες μπριζόλες με παντζάρια! Σας παρουσιάζουμε και μια απλή μαρινάδα για τις μοσχαρίσιες αλλά και ένα …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94” 21/03/2013 ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΓΟΥΡΙ…
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92” 19/03/2013 ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ…
Από τον Chef και Καθηγητή Μαγειρικής Γιώργο Γαβριά
Σε μικρό πήλινο σκεύος προσθέτω όλα τα υλικά και ανακατεύω. Το βάζω για 2-3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύω ξανά …