Κατσίκι στο φούρνο με πατάτες
Υλικά 1,5 κιλό μπούτι από κατσίκιΑλάτιΠιπέρι5 πατάτες1 κ.σ μουστάρδα λίγο νερό 1 κρασοποτηρο 4 με 5 σκελίδες σκόρδο
Υλικά 1,5 κιλό μπούτι από κατσίκιΑλάτιΠιπέρι5 πατάτες1 κ.σ μουστάρδα λίγο νερό 1 κρασοποτηρο 4 με 5 σκελίδες σκόρδο
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω …
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό κρέας. Γίνεται και με κατσίκι ή …
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι …
Κατσικάκι… λουκουμάκι!!!…
Μερακλίδικη καλοκαιρινή συνταγή για αρνάκι με φρέσκια ντομάτα, μελιτζάνες και τυριά.
Κατσικάκι… λουκουμάκι!!!
Υλικά 3 ½ κιλά κατσίκι (μισό κατσίκι) 1 ½ κιλό πατάτες 2 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 …
Υλικά 3 ½ κιλά κατσίκι (μισό κατσίκι) 1 ½ κιλό πατάτες 2 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 …
Η κατσικομακαρονάδα του Αντώνη Ρούσσου είναι μια εμβληματική συνταγή, την οποία δημιούργησε σαν αντίποδα στην τάση -μιας εποχής- των Ελλήνων για αστακομακαρονάδα.
2½ κιλά κατσίκι, 1 ολόκληρο στήθος μαζί με ένα κομμάτι από την κοιλιά του (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας) 250 …
Το φρικασέ είναι ένα φαγητό που μας έφτιαχνε η μάνα μου συχνά, γιατί μας άρεσε πολύ. Ήταν τόσο ευέλικτη με …
Σήμερα, λοιπόν, επισκεπτόμαστε γευστικά την Ινδονησία και φτιάχνουμε ένα κίτρινο κάρυ με αρνί και γάλα καρύδας. Είναι από τα πλέον …
Το μενού σήμερα έχει ένα παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό που ο αρακάς παίρνει τη νοστιμιά από το κρέας μας και η …
Η συνταγή πoυ εμπνεύστηκα με αφορμή το Μπρούσκο. Πάντρεψα την Κρήτη και την Κύπρο σε μια λαχταριστή συνταγη με σκιουφιχτά …
Ένα από τα πιο παλιά φαγητά του τόπου μας, που σε κάποιες περιοχές, μαγειρεμένο σε μεγάλα καζάνια, αποτελούσε το επίσημο …
1.200 γρ. μικρό κατσίκι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Ανοίξτε μια Ρομπόλα και απολαύστε με παρέα αυτό το νόστιμο, ανοιξιάτικο φαγάκι.
Υλικά συνταγής 1 ½ κιλό ανάμεικτα κρέατα (χοιρινό, μοσχάρι, κατσίκι) σε μεγάλα κομμάτια 3-4 κρεμμύδια ξερά κομμένα στα τέσσερα 2 …
χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) ½ αρνί ή κατσίκι κατά προτίμηση βιολογικό ½ φλιτζάνι µέλι 500 γρ. …