Χωριάτικο λουκάνικο στη λαδόκολλα σαν εξοχικό…!!!
Υλικά 800 γ. – 1 κ. χωριάτικο λουκάνικο 2 ντομάτες μεγαλούτσικες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 κολοκυθάκια 250 γ. κεφαλοτύρι …
Υλικά 800 γ. – 1 κ. χωριάτικο λουκάνικο 2 ντομάτες μεγαλούτσικες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 κολοκυθάκια 250 γ. κεφαλοτύρι …
Υλικά 4 άτομα 600 γρ. μοσχάρι γάλακτος…
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Ένα όμορφο, λαχταριστό και λίγο διαφορετικό Ρολό Κιμά κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με το που θα εμφανιστεί στο τραπέζι. Γεμισμένο …
Υλικά 1,2 κ. χοιρινό σε κομμάτια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο 2 μέτριες ντομάτες 1 πιπεριά Φλωρίνης …
ΥΛΙΚΑ: 1,5 κιλό χοιρινό κρέας 250 γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε μεγάλους κύβους 1 ντομάτα κομμένη σε χοντρές φέτες 1 πιπεριά …
500 γραμ.κιμά 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά 3 φρυγανιές βρεγμένες και στιμμένες καλά 1 αβγό 1 κουταλάκι κοφτό του …
“Η απόλαυση του σουλτάνου”
Υλικά 1 κιλό μπουκίτσες χοιρινές 250 γραμ.κεφαλοτύρι κομμένο σε μεγάλα κυβάκια 7 κομματάκια μικρά ντομάτα λιαστή 5 ντοματίνια κομμένα στην …
Το ρόστο μπορεί να γίνει και με χοιρινό κρέας. Έχει ιταλική προέλευση και ουσιαστικά σημαίνει δυο φαγητά μαγειρεμένα με κόκκινη …
Υλικά συνταγής 2½ κιλά χοιρινή τηγανιά 1 κρεμμύδι λιωμένο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. ρίγανη ½ κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο 1 …
Υλικά Μοσχάρι σπάλα 12οο γρ Λαζάνια 1 πακέτο Ντομάτες φρέσκιες 5-6 τεμ μέτρια Ντοματοπολτός 1/2 κουτί Σκόρδο 3 σκελίδες Πιπέρι …
Το κουνέλι με λαχανικά και τυρί, τυλιγμένο στη λαδόκολλα και ψημένο στο φούρνο, (ειδικά σε ξυλόφουρνο), είναι ένα από τα …
Την συνταγή αυτή μου την έδωσε μια φίλη μου και είναι πραγματικά τέλεια!!! Κάντε την και θα με θυμηθείτε!
Φέτος το καλοκαίρι έκανα ένα πέρασμα από την Κέρκυρα. Μια από τις πρώτες μου επισκέψεις στο νησί ήταν στο φαρμακείο …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες ή κόκορα 1 φλιτζάνι λάδι, 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο, 4-5 ώριμες …
Ένα ακόμα ευπαρουσίαστο καλοκαιρινό πιάτο με μελιτζάνες!Είναι νοστιμότατο και αρκετά ελαφρύ, αφού δεν τηγανίζουμε τα υλικά, όπως στον μουσακά.Μπορούμε να …
Είναι πολύ μερακλίδικη συνταγή της Αργυρώς με πολύ μικρές διαφοροποιήσεις που έκανα εγώ. Σηκώνει μπόλικο κρασάκι!
Ένα Κυριακάτικο ή γιορτινό φαγάκι και όχι μόνο.