Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Μια κλασσική ελληνική συνταγή και όχι μόνο. 1200 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο κομμένο μικρές μερίδες. 2 κρεμμύδια στον τρίφτη. 2 σκελίδες …
Αν σας αρέσει το κατσικάκι… μη περιμένετε το Πάσχα! Κι αν θέλετε ένα φαγητό για την Κυριακή που μας έρχεται …
Μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα, με σάλτσα που θυμίζει κρέμα χάρη στα κρεμμύδια που γλασάρουν στο βράσιμο. Φροντίστε να …
Ζουμερά, αφράτα, εύγευστα μπιφτέκια φούρνου, με μελωμένες πατάτες, αρωματισμένες με ξύσμα λεμονιού. Κλασικό φαγητό της Ελληνικής κουζίνας, που το τιμούν …
Υλικά 1.500 γραμ μοσχάρι χτένι ή σπάλα ή ελιά 2 κιλά κρεμμύδια ξερά μέτρια 1/3 φλ. τσαγιού …