Πως να κάνετε το κρέας να λιώνει στο στόμα (Ραγού)
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Κυνήγι στο πιάτο μας! Οικογενειακός φίλος του πάτερ φαμίλια του το έδωσε πεσκέσι και αυτός με τη σειρά του στη …
Αυτό το χοιρινό ρολό γεμιστό είναι εγγύηση επιτυχίας, νοστιμιάς και γεύσης και η σάλτσα με το μέλι ονειρική. Το ψήσιμο …
Αυτή η συνταγή για Rib Eye με Σάλτσα Κόκκινου Κρασιού είναι πολύ απλή και η επιτυχία της βασίζεται στην πολύ …
Πιάτο απολαυστικό και ιδιαίτερο. Ιδανικό για ένα γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο. Μελωμένο τρυφερό κρέας τυλιγμένο με μπέϊκον που θα …
Κερκυραϊκή παραδοσιακή συνταγή
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Ένα υπέροχο πιάτο γεμάτο αρώματα, χρώματα και γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Λίγα μυστικά ακόμα ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ …
Ενα εξαιρετικα πεντανοστιμο μοσχαρακι κατσαρολας δημιουργια της κορουλας μου της Αννας. Μια υπεροχη,αξιολογη και πεντανοστιμη προταση για τα καθημερινα,Κυριακατικα αλλα …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Το ζυγούρι ίσως από μερικούς είναι ένα κρέας που δεν αγοράζουν συχνά και ίσως καθόλου μα σας διαβεβαιώ ότι είναι …
Ενα εξαιρετικα πεντανοστιμο φαγητο για το οικογενειακο,καθημερινο τραπεζι αλλα και ιδανικο για τις εορταστικες ημερες Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας. Το μαριναρισμα …
Υλικά: 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε …
Η αυθεντική συνταγή, για ένα φαγητό… “όπως το θέλει ο Σουλτάνος”!
Τα έφτιαχνε η γιαγιά μου και τρελενόμασταν… Και με πιλάφι τα συνόδευε και μέσα σε πίτα – τύπου σουβλάκι – …
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι …
Αυτή η συνταγή έχει τρελάνει κόσμο!!!!! Ελπίζω να σας άρεσει… καλή επιτυχία!…
Υλικά συνταγής 4 χοιρινές μπριζόλες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές (κόκκινη και πορτοκαλιά) κομμένες σε λωρίδες 1 – …
Μία εκπληκτική συνταγή στιφάδου που..θα γλείφετε τα δάχτυλά σας. Αποκλειστική σπεσιαλιτέ του συζύγου μου που εκτός από το ταλέντο του …