Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Μήλα, Μήλα παντού! Λίγο πριν αποχαιρετησουμε το φθινόπωρο, ένα πιάτο εορταστικό και Κυριακάτικο με τα αγαπημένα φρούτα της εποχής. 1 …
ΚΡΕΑΣ ΑΡΝΙ-ΚΑΤΣΙΚΙ Κατσικάκι πεντανόστιμο στο φούρνο με πατάτες. Νοστιμότατο παραδοσιακό και οικογενειακό φαγάκι. Εξαιρετικά απλή και εύκολη συνταγή, με εγγυημένο …
Άλλη μια αγαπημένη μου συνταγή που μοιράζομαι με πολύ χαρά μαζί σας γιατί νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να την …
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κρεατικά Με ένα σκεύος Ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά είναι και αυτό που σου παρουσιάζω σήμερα. Ότι, …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Με ένα από τα πιο ζεστά και κλασικά οικογενειακά φαγητά, ανοίγουμε ένα Σαββατιανό αρετσίνωτο. Συνταγή: Νένα …
Μια σούπα την οποία μπορούμε να απολαύσουμε με ιδιαίτερη χαρά και να απαλύνει, να ζεστάνει και να χορτάσει ένα πειναμασμένο …
Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. …
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
Όπως θα διαβάσατε και στον τίτλο της συνταγής, το σημερινό φαγητό συνδυάζει το κλασικό κοκκινιστό που όλοι γνωρίζουμε, με το …
Το χοιρινό μπούτι χωρίς πέτσα στο φούρνο είναι απ’ τα πολύ απλά και νόστιμα φαγητά που ταιριάζει σε καθημερινές αλλά …
Ελληνικό γιορτινό τραπέζι χωρίς χοιρινή τηγανιά δεν υπάρχει γιατί ο απόλυτος μεζές σε αυτή τη συνταγή εμπλουτισμένος με πράσο και …
Χριστούγεννα στο τραπέζι σημαίνει ένα καλομαγειρεμένο φαγητό που θα “μιλήσει” στην καρδιά όλων γι’ αυτό σου προτείνω την συνταγή για …
ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 φλ. ρύζι 2 κρεμμύδια μέτρια …
Η γέννηση της συνταγής αυτής προέκυψε από τον περιορισμένο χρόνο που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε καθώς κι από την …
Υλικά συνταγής 4 μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο και 1 κουταλιά επιπλέον αλάτι, πιπέρι, ρίγανη (φρέσκια ή ξερή) …
Η πιό κλασσική εκδοχή του φρικασε με κατσικάκι και μαρούλια. Μαγειρεύεται στην χύτρα στο πι και φι. Low Carb/Keto friendly/Gluten …
Πρόκειται για ένα κύριο πιάτο γεμάτο γεύση. Με βαυαρέζικη καταγωγή και τα αστέρια της παράστασης να είναι δύο από τα …