Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το χοιρινό μπούτι χωρίς πέτσα στο φούρνο είναι απ’ τα πολύ απλά και νόστιμα φαγητά που ταιριάζει σε καθημερινές αλλά …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μπριζόλες χοιρινές λαιμού 200γρ. μανιτάρια αγάρικα κομμένα στα 4 2 μανιτάρια πορτομπέλο σε φέτες 2-3 φρέσκα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινά φιλετάκια κομμένα σε φέτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. κορνφλάουρ 1 κ.σ. σόγια σως 1 …
Την επόμενη Πέμπτη είναι Τσικνοπέμπτη και ως γνήσιοι έλληνες θα φάμε τα ψητουροταβλομέσαλα. Εεεεε ήθελα να πω θα τσικνίσουμε! Πέρυσι …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Υλικά 1,5-1,8 κ. κουνέλι 1/2 κ. μανιτάρια μικρά agaricus 3 μεγάλα καρότα 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 κ. κρεμμυδάκια για στιφάδο …