Νηστίσιμη μαγειρίτσα
Καλημερούδια και χρόνια πολλά, αγαπημένοι/ες μου! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα τις άγιες τούτες μέρες. Εμείς δεν πολυκαταλάβαμε Πάσχα, …
Καλημερούδια και χρόνια πολλά, αγαπημένοι/ες μου! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα τις άγιες τούτες μέρες. Εμείς δεν πολυκαταλάβαμε Πάσχα, …
Το φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι… …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Πρόκειται ουσιαστικά για μία συνταγή ανακύκλωσης, αφού αξιοποιεί τις βραστές πατάτες που περίσσεψαν, νοστιμίζοντας τες με μανιτάρια και αλλαντικά. Το …
Υλικά συνταγής 500γρ. μανιτάρια λευκά 500γρ. μανιτάρια πλευρώτους 30γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 …
Υλικά συνταγής 2 κιλά σπάλα ελαφιού 3 κρεμμύδια 3 καρότα 400γρ. μανιτάρια λευκά 10γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 100γρ. ελαιόλαδο 100γρ. …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, …
Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Τα πορτσίνι κάνουν την …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
Τι χρειαζόμαστε: 1 κύβος ζωμός βοδινού 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλέτο, …
Μια ωραία Ιταλική συνταγή! Υλικά 4 φέτες μοσχαρίσιο κότσι με το κόκκαλο. 2 μέτρια καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια. 2 …