Μπριζόλες φούρνου με μπύρα
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις πατάτες φούρνου με τηγανιτές. Σε αυτήν την περίπτωση, θα τηγανίσουμε τις πατάτες σε μπόλικο ελαιόλαδο, μέσα …
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις πατάτες φούρνου με τηγανιτές. Σε αυτήν την περίπτωση, θα τηγανίσουμε τις πατάτες σε μπόλικο ελαιόλαδο, μέσα …
Μια γιορτινή συνταγή… Υλικά: 1 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι σε φέτες 200 ml λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για την σάλτσα: 100ml …
2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο …
Το Κυριακάτικο τραπέζι έχει σνίτσελ με πουρέ καρότου. Ένα φαγάκι όνειρο που τα παιδιά θα σας ζητούν κι άλλη μερίδα! …
Γιορτινό το γεύμα μας σήμερα, έτσι για να μπαίνουμε σε πιο χαρούμενη διάθεση…
4 μπριζολάκια από χοιρινό λαιμό με κόκκαλο 50 γρ. σάλτσα BBQ 50 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 30 γρ. …
1 κιλό πανσέτα χοιρινή 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 σκόρδο 1 σέλερι 3 αστεροειδείς γλυκάνισους …
1 αρνίσιο μπούτι (περίπου 2 κιλά) 2 ½ κ.γ. κόκκους πιπέρι 2 κ.σ. δενδρολίβανο 3 κ.σ. δυόσμο 4 σκελ. σκόρδο …
300 γρ. χοιρινό λαιμό 1 ζωμό βοδινού Knorr Σπιτικός 80 ml μπύρα 50 γρ. χαρουπόμελο 25 γρ. μαργαρίνη με 25% …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
Εγω θα σας προτείνω ένα πιάτο που μπορεί να “σταθεί” μια χαρά σε γιορτινό τραπέζι. Χοιρινά φιλετάκια γεμιστά με κάστανα …
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά Ημέρα προβολής 10/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 μερίδες 4 …
Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μοσχάρι σε …
Από τον Chef Δημήτρη Τσανανά Ημέρα προβολής 26/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για 1 μερίδα 80 …
Μοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι!Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια …
Από τη Chef Ειρήνη Νιέρρη ,1 κ. χοιρινό κρέας (μπούτι ή λαιμό) 200 γρ. φέτα Δωδώνη 400 γρ. κατεψυγμένα ανάμικτα …
Από τον Chef Χρυσόστομο Κοντοκώστα ΥΛΙΚΑ ,1 κ. χοιρινός λαιμός 1 κ.σ. Flora με 25% βούτυρο 2 καρότα 1 μεγάλο …
Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο 4-5 πατάτες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουτάκι μπύρα 1 ½ κουταλιά σούπας μουστάρδα …
Αγαπημένο φαγητό της ελληνικής οικογένειας!
Από τον Κωνσταντίνο Δαγρυτζίκο 1 κ. μοσχάρι (ελιά)