Χριστούγεννα στο τραπέζι σημαίνει ένα καλομαγειρεμένο φαγητό που θα “μιλήσει” στην καρδιά όλων γι’ αυτό σου προτείνω την συνταγή για …
Συνταγές με μουστάρδα σε σκόνη για Κρέατα
-
-
Όπως έχω ξανά αναφέρει..δε συμπαθω το τηγάνι……
-
Οι μπριζόλες γίνονται μαλακές και δεν στεγνώνουν στο φούρνο!…
-
Τα κεφαλάκια ανήκουν στην κατηγορία των φαγητών που ή σου αρέσουν πολύ ή ούτε που να ακούσεις. Αν ανήκεις στη …
-
Το φαγητό μας σήμερα είναι κυριακάτικο. Είναι αυτό που συνηθίζετε να το λέτε μαμαδίστικο. Αν και η λέξη δε με …
-
Υλικά για 6 άτομα: 2 κιλά πανσέτα με το εξωτερικό λίπος επάνω 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες Για …
-
Το ρολό κιμά είναι ένα πολύ κλασικό και νόστιμο φαγητό που συνήθως απολαμβάνουμε τις Κυριακές το μεσημέρι με αγαπημένα πρόσωπα. …
-
Η γιαγιά μου τις έφτιαχνε με άγρια μανιτάρια, που μάζευε μόνη της, αλλά χωρίς να βάζει κρέμα γάλακτος. Εγώ πάλι, …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ψαρονέφρι κρασάτο, λοιπόν, με γλυκές πολύχρωμες πιπεριές (όχι πράσινες γιατί είναι πιο δυνατές σε γεύση), λιαστές ντομάτες και κύβους …
-
Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς, όπως άρεσε να τα αποκαλούν τα παιδιά μου, με μια άλλη ματιά. Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα …
-
Ρολό κιμά γεμιστό με σπανάκι, τυριά και αυγά σε καραμελωμένη κρούστα με Πατάτες της Δούκισσας
jimdiasrecipes.blogspot.comby adminΥλικά 500 γρ κιμά (μισό χοιρινό μισό βόειο) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκέλιδα σκόρδο 1 αυγό ψίχα από …
-
Τρυφερά και ζουμερά παϊδάκια για την Τσικνοπέμπτη μας. Ένα Barbecue πιάτο που θα εντυπωσιάσει με την γεύση του.
-
Τα κεφτεδάκια, είναι από εκείνα τα φαγητά, που όπως και να τα φτιάξουμε, αρέσουν πάρα πολύ σε όλους. Μια εξαιρετικά …
-
Καταπληκτικό κρέας με πατάτες για το γιορτινό τραπέζι!
-
Ένα κομμάτι του μοσχαριού πολύ οικονομικό που αν το ψήσετε σωστά θα απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα κρέατα που …
-
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας θα έχει ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με μια ξεχωριστή σάλτσα μουστάρδας που απογειώνει την γεύση …
-
Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να μην του αρέσουν οι τηγανιτές μπριζόλες. Για τους περισσότερους μάλιστα, είναι και το αγαπημένο …
-
Όταν η γιαγιά μου φοβόταν ότι το κρέας ήταν σκληρό, για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα, το έφτιαχνε συνήθως …
-
Υλικά – 1 κουνέλι μέτριο σε μερίδες – 1 φλ. ελαιόλαδο – 2 κλωναράκια δεντρολίβανο – Χυμός από 2 πορτοκάλια …
-
2 κιλά πανσέτα με το εξωτερικό λίπος επάνω (ή αν βρείτε με το δέρμα επάνω) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια …