Σουτζουκάκια από το Αϊβαλί
Εγώ, το μείγμα το αφήνω περισσότερη ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζω τη σάλτσα αλλά δεν την αφήνω να βράσει. Πρώτα πλάθω …
Εγώ, το μείγμα το αφήνω περισσότερη ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζω τη σάλτσα αλλά δεν την αφήνω να βράσει. Πρώτα πλάθω …
Εξαιρετικό φαγητό!!! Υπέροχα ζουμερά σουτζουκάκια όλο άρωμα μας προσφέρουν απόλαυση!!! Τέλειο πιάτο με τις πατατουλες!!!!
Η κατσικομακαρονάδα του Αντώνη Ρούσσου είναι μια εμβληματική συνταγή, την οποία δημιούργησε σαν αντίποδα στην τάση -μιας εποχής- των Ελλήνων για αστακομακαρονάδα.
Υλικά λουκάνικο χωριάτικο 500 γραμ κομμένο ροδέλες ενός πόντου 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Εύκολο δεν το λες, γρήγορο δεν το λες, το λες όμως πεντανόστιμο!!!!!! Μυρίζει πάντα “αλημιάς” και η δεύτερη μερίδα που …
Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι από ελιά ή σπάλα, σε μικρούς κύβους 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 μέτρια …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι χτένι σε μερίδες 2 καρότα μεγάλα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό …
ΥΛΙΚΆ 500 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοτριμμένο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένο ψίχα από 2 φέτες ψωμί σύν 3 φρυγανιές το …
Από τα αγαπημένα μου φαγητά το μοσχαράκι στον φούρνο με κριθαράκι ή αλλιώς γνωστό ως γιουβέτσι. Έχουμε και λέμε: Υλικά …
Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας. Μία πολύ νόστιμη συνταγή που σίγουρα θα αρέσει στους καλεσμένους σας!
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Παρ’οτι θεωρώ τους κεφτέδες αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό,σε αυτή εδώ την εκδοχή,με φέρνουν πιο κοντά σε μέρες που ο καιρός αρχίζει …
Για τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι -χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 …
Πεντανόστιμο μοσχαράκι με χαρόνια. Τα χαρόνια είναι τα μαυρομάτικα φασολάκια αλλά όχι τα ξερά, τα φρέσκα είναι σαν φασολάκια αλλά …
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας θα έχει νόστιμες ζουμερές χοιρινές μπριζόλες συνοδευμένες από μια εποχιακή σάλτσα ντομάτας που απογειώνει …
Για τους ασκολύμπρους σας έχω ξαναμιλήσει . Τους μαγειρεύουν με χοιρινό! Στην Κρήτη συνδυάζονται συχνότερα -όπως και οι αγκινάρες …
Ένα πολύ-πολύ νόστιμο, πλούσιο φαγητό, γεμάτο αρώματα! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι ½ ποτήρι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο …
Πρόκειται για παραδοσιακή γιορτινή συνταγή. Συνήθως τη φτιάχνουν οι νοικοκυρές το Δεκαπενταύγουστο ή σε μεγάλες γιορτές. Η λέξη ρόστο έχει …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
Υλικά Για τα κεφτεδάκια 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη 2 φέτες ψωμί μουσκεμένο (χωρίς …