ΚΙΜΑΣ ΜΕ ΑΡΑΚΑ (कीमा मटर)
Επιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με …
Επιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με …
Σήμερα ξανακάνουμε μια επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μας κουζίνες, την ινδική! Είναι ταυτόχρονα πικάντικη, αλλά σε αντίθεση με …
Θεϊκό μεξικάνικο φαγητό, ιδιαίτερα για όσους αγαπούν τα πικάντικα και λίγο καυτερά…!
Τους καλοκαιρινούς μήνες που τα φρέσκα φασολάκια αφθονούν, μεταξύ άλλων φροντίζουμε να προμηθευτούμε και φασόλια χάντρες τα οποία τα βάζουμε …
Υλικά 1 κ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντροκομμένο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κονσέρβα φασόλια κόκκινα, βρασμένα 1/2 κονσέρβα καλαμπόκι, βρασμένο 3 …
…σήμερα θα φτιάξουμε ενα νόστιμο πιάτο, τοπική σπεσιαλιτέ της Μανίσα. Τρυφερές μπουκιές κρεατάκι, παραδοσιακά αρνάκι αλλά εναλλακτικά και μοσχαράκι, μαγειρεμένες …
Υλικά συνταγής 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 800γρ. ντομάτες κονκασέ 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη ή …
Με το όνομα της ινδικής πόλης Λαχώρης, το χορταστικό αυτό πιάτο έχει μια έξοχη αρωμα-τική γεύση που του δίνουν τα …
Τελικά όταν αγοράζουμε οποιοδήποτε προϊόν για να μαγειρέψουμε πρέπει να εξαντλήσουμε όλους τους δυνατούς τρόπους αξιοποίησής του, αλλιώς δε μπορούμε …
… η απόλυτη καλοκαιρινή γεύση! ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα Για τις παντσέτες 8 χοιρινές παντσέτες με κόκκαλο 2 κ.σ. μουστάρδα …
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!