Χοιρινό με άγρια χόρτα αυγολέμονο
Μπορεί να είναι ένα κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό αλλά σίγουρα είναι και ταυτισμένο με την παράδοση των φαγητών της Πρωτοχρονιάς για …
Μπορεί να είναι ένα κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό αλλά σίγουρα είναι και ταυτισμένο με την παράδοση των φαγητών της Πρωτοχρονιάς για …
Για τα κεφτεδάκια 700 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά 300 γραμμάρια χοιρινός κιμάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες …
Μια άκρως γιορτινή συνταγή. Πεντανόστιμο ρολό με πλούσια σάλτσα και πατάτες. Το ιδανικό γεύμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Θα …
Και γιατί παρακαλώ σώνει και ντε το κρέας να γίνει με ζυμαρικό ή πατάτα? Σήμερα είχαμε αυτή την συζήτηση…Και γιατί …
Υλικά 6 μερίδες 1 1/2 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κολοκυθάκια, μικρά και τρυφερά 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 …
ΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΕνα από τα παραδοσιακά πιάτα της Αντιόχειας (σήμερα Antakya, στα τουρκικά) είναι και το λεγόμενο κεμπάπ …
Οι μελιτζάνες γίνονται ζουμερές και νόστιμες!, Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος …
Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος σε μερίδες 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα 3/4 της κούπας κόκκινο κρασί 3 …
Αξίζει να γνωρίζουμε… Συκώτι…μία πραγματική «πολυβιταμίνη» Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε το συκώτι σαν μία φυσική «πολυβιταμίνη»! Αποτελεί μία …
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Καλημερούδια και χρόνια πολλά, αγαπημένοι/ες μου! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα τις άγιες τούτες μέρες. Εμείς δεν πολυκαταλάβαμε Πάσχα, …
Κερκυραϊκή παραδοσιακή συνταγή
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Ένα εξαιρετικό μαμαδίστικο φαγητό, που γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και απίστευτα μαλακό και τρυφερό. Η γεύση του μοσχαριού ταιριάζει απόλυτα …
Ελαφριά γιουβαρλάκια που θα λατρέψουν τα παιδιά……
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό κρέας. Γίνεται και με κατσίκι ή …
Υλικά1 κιλό μοσχάρι στρογγυλό κατά προτίμηση κι άπαχο5 με 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κρεμμύδι ολόκληρο ξερόαλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρηλίγο …
Το ζυγούρι ίσως από μερικούς είναι ένα κρέας που δεν αγοράζουν συχνά και ίσως καθόλου μα σας διαβεβαιώ ότι είναι …
Η παντσέτα βέβαια δεν είναι ένα κομμάτι κρέατος κατάλληλο γιά δίαιτα, αλλά μία φορά στις τόσες μπορούμε να την απολαύσουμε …
Τα έφτιαχνε η γιαγιά μου και τρελενόμασταν… Και με πιλάφι τα συνόδευε και μέσα σε πίτα – τύπου σουβλάκι – …