Ribeye η τρυφερή καρδιά της σπαλομπριζόλας
Η τέλεια σάλτσα για να συνοδέψει ένα μοσχαρίσιο φιλέτο, σκέφτηκα. Και αφορμή ήταν και το βούτυρο στο βάζο. Την έχεις …
Η τέλεια σάλτσα για να συνοδέψει ένα μοσχαρίσιο φιλέτο, σκέφτηκα. Και αφορμή ήταν και το βούτυρο στο βάζο. Την έχεις …
700 -800 γρ. περίπου κόντρα σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια χωρίς κόκαλο άνθος αλατιού πιπέρι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κλαδί φρέσκο δεντρολίβανο 2-3 …
Σήμερα, λοιπόν, θα σας φιλέψω μπριζολίτσες νόστιμες, ψημένες μέσα σε μια μαρινάδα άνευ προηγουμένου… αρωματική, νόστιμη και πικάντικη όσο δεν …
Υλικα: 2 χοιρινες σπαλομπριζολες γυρω στα 300γρ.η κάθε μια. Μαριναδα: ½ φλυτζανι ελαιόλαδο 1 σφηνακι λευκο κρασι 1 κ.γ. μουσταρδα …
Υλικά 1 κιλό σπαλομπριζόλες 1/2 κιλό κόκκινες πιπεριές 50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο 50 γρ. μηλόξυδο 50 γρ. ξύδι λευκό 50 …
Ούτε γλυκές ούτε ιδιαίτερα καυτερές γίνονται αυτές οι μπριζόλες. Η εξωτική μαρινάδα τούς χαρίζει γλυκοπικάντικες νότες, που «δένουν» υπέροχα με …
Κρέας, Μοσχάρι και βουβάλιΣπαλομπριζόλα, Μανιτάρια λευκά, Βούτυρο, Σκόρδο, Ελαιόλαδο, Ξύδι βαλσάμικο, Εστραγκόν, Αλάτι, Πιπέρι
ΥΛΙΚΑ (2 ΑΤΟΜΑ): 2 Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες 5-6 πατάτες μεσαίες 1 ματσάκι άνηθο 150 γρ. βούτυρο αλατισμένο 1 σκελίδα σκόρδο…
Οι σημερινές χοιρινές σπαλομπριζόλες …δεν υπάρχουν!!! Ικανοποιούν απίστευτα τον ουρανίσκο αλλά και τα δόντια μας!! Είναι τόσο μαλακές, μα τόσο …
Το απόλυτο πιάτο για όσους λατρεύουν το μοσχάρι μέτρια ψημένο είναι η Ιταλική Ταλιάτα! Αξίζει λοιπόν να το δοκιμάσετε και …
Εκτός όμως από το ευρύτερα γνωστό υγρό μαρινάρισμα, υπάρχει και το ξηρό, το οποίο επιτυγχάνεται με αλάτι και ζάχαρη σε …