χοιρινό κότσι διπλομαγειρεμένο
www.pandespani.com
Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, …
Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, …
Υλικά συνταγής για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ φλιτζ. ελαιόλαδο …
Υλικά 400 γρ. σκαλοπίνια από μοσχαράκι γάλακτος ή φιλετάκια χοιρινού 2 κρεμμύδια σε φέτες 1 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν 120 …
Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- …
Γευστικές ταλιατέλες με κομματάκια μοσχάρι και κρέμα γάλακτος!!…