Βαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας)
www.foodtrails.gr
Το έθιμο της Βορείου Ελλάδας., Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 €
Το έθιμο της Βορείου Ελλάδας., Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 €
Την συγκεκριμένη σάλτσα συνήθως την φτιάχνω μόνο με μήλα. Αλλά, για άλλη μια φορά, είπα να πειραματιστώ και να αξιοποιήσω …
Από 5 μηνών που ξεκίνησε η μπέμπα μας να τρώει φρουτάκια είναι η καθημερινή μας φρουτόκρεμα! Μπορείτε να παραλείψετε όποιο …
Υλικά 1 κουτί ζελέ φράουλα (ή άλλη γεύση αν θέλουμε) 1 αχλάδι κομμένο σε κύβους 1 μπανάνα κομμένη σε ροδέλες …
Υλικά για την κρέμα (Συνταγή Σ. Παρλιάρου): 125γρ. κρόκοι αυγού(6 κρόκοι) 90γρ. ζάχαρη 200γρ. γάλα 290γρ. κρέμα γάλακτος(35% λιπ.) 250γρ. …