Μους φράουλα
Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, οι φραουλίτσες είναι στα καλύτερά τους, γι αυτό ελάτε να σας δροσίσουμε με μια υπέροχη …
Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, οι φραουλίτσες είναι στα καλύτερά τους, γι αυτό ελάτε να σας δροσίσουμε με μια υπέροχη …
Η κρέμα με μασκαρπόνε είναι ένα αρκετά συνηθισμένο επιδόρπιο της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται γιά μία απλή κρέμα φούρνου, που συνοδεύεται …
Αν αγαπάτε την τιραμισού τότε θα λατρέψετε αυτή τη μους γιατί είναι πολύ γρήγορη στη παρασκευή της και πολύ νόστιμη!
Και φτάσανε και τα Χριστούγεννα και αναρωτιέμαι. Που είναι όλες αυτές οι γιορτινές συνταγές που έλεγα ότι θα βάλω; Μια …
Πλούσια κρέμα με άρωμα σύκου που θα σας ξετρελάνει 6 φρέσκα λευκά σύκα (ή ξηρά τα οποία έχουμε μουλιάσει σε …
Ένα εύκολο γλυκάκι και ελαφρύ που μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Η γλυκόξινη γεύση του μήλου σε συνδυασμό με τη βουτυράτη γεύση …
Υλικά Κρέμα σοκολάτας 300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 300 γρ. μασκαρπόνε Λευκή κρέμα …
Μούς κάστανο 150 γρ. κρέμα κάστανου 100 γρ. μασκαρπόνε 100 γρ. γιαούρτι 30 γρ. ζάχαρη άχνη ΜΑΝΑ 30 ml. σφηνάκι …
Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ΥΛΙΚΑ ½ κ. τυρί μασκαρπόνε 200 γρ. ζάχαρη 1 λοβό βανίλιας…
Τα Lingonberries είναι εγγενές φυτό σε μορφή θάμνου της Σκανδιναβίας με βρώσιμους, κατακόκκινους, μικρούς καρπούς και έχουν μια μακρυά ιστορία …