Παραδοσιακή Συνταγή για Βαρβαρίτσα ! Το νηστίσιμο γλυκό που κάνουμε στην γιορτή της Αγίας Βαρβάρας
Ελάτε να δούμε πως κάνουμε την παραδοσιακή συνταγή της Βαρβαρίτσας, την οποία κάνουμε για την Γιορτή της Αγίας Βαρβάρας κάθε …
Ελάτε να δούμε πως κάνουμε την παραδοσιακή συνταγή της Βαρβαρίτσας, την οποία κάνουμε για την Γιορτή της Αγίας Βαρβάρας κάθε …
Το έθιμο της Βορείου Ελλάδας., Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 €
Από μικρή είχα αδυναμία στη βαρβάρα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί η μητέρα μου επέμενε να τη φτιάχνει μονάχα μια …
ΥΛΙΚΑ 250 γρ. σιτάρι 1 κούπα αλεύρι καβουρδισμένο 1 κτΣ κύμινο καβουρδισμένο 1 – 1½ κούπα ζάχαρη 1 κούπα ταχίνι …
Τα Βάρβαρα, είναι ένας χυλός που ετοίμαζαν οι πιστοί την παραμονή της εορτής της Αγ. Βαρβάρας και τον μοίραζαν ανήμερα …
Μια συνταγή που προέρχεται από την θρησκευτική παράδοση του τόπου μας. Δοκιμάστε την και μοιραστείτε την με τρεις τουλάχιστον φιλικές …
Όταν βράζετε σιτάρι μπορείτε να κρατήσετε το ζουμί και να φτιάξετε μια νηστίσιμη κρέμα…
Νηστίσιμο , υγιεινό γλυκό της γιαγιάς με άρωμα Πόλης… Υλικά: Σιτάρι – 1 1/2 ποτήρι Ρυζάλευρο – 3 κουταλιές σούπας …
4 Δεκεμβρίου γιορτάζει η Αγία Βάρβαρα και όπως συνηθίζετε εκείνη την ημέρα κάνουμε Βαρβάρα για καλή υγεία, η μαμά μου …