Ζελέ με ροζέ σαμπάνια και σμέουρα Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Αυτό το ζελέ με ροζέ σαμπάνια ή αφρώδες κρασί και σμέουρα είναι ελαφρύ, αφού δεν έχει πολλά λιπαρά και είναι …
Αυτό το ζελέ με ροζέ σαμπάνια ή αφρώδες κρασί και σμέουρα είναι ελαφρύ, αφού δεν έχει πολλά λιπαρά και είναι …
Η κρέμα με μασκαρπόνε είναι ένα αρκετά συνηθισμένο επιδόρπιο της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται γιά μία απλή κρέμα φούρνου, που συνοδεύεται …
200 γρ. γάλα καρύδας 200 γρ. κρέμα καρύδας 75 γρ. ζάχαρη 3 κ.σ. ταχίνι 4 φύλλα ζελατίνης 1 βανιλίνη 260 …