Ντολμαδάκια της γιαγιάς !!!
mageirikikaisintages.blogspot.com
Η γιαγιά μου έλεγε … Για να γίνουν τα ‘γιαπράκια’ετσι τα έλεγε ,νόστιμα ,η γέμ ιση πρέπει να πρασινίζει!!
Η γιαγιά μου έλεγε … Για να γίνουν τα ‘γιαπράκια’ετσι τα έλεγε ,νόστιμα ,η γέμ ιση πρέπει να πρασινίζει!!
Tέλεια λαχταριστά πεντανόστιμα !!!
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες, συνταγή της Αγιάσου της Λέσβου.
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Γιαπράκια Κοζάνης ή Λαχανοντολμάδες
Ντολμαδάκια απο την γιαγιά μου την Κατίνα την σμυρνιά.