Κοζανίτικοι Λαχανοντολμάδες – Γιαπράκια
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Γιαπράκια Κοζάνης ή Λαχανοντολμάδες
Ντολμαδάκια απο την γιαγιά μου την Κατίνα την σμυρνιά.