Λαχανοντολμάδες με κοτόπουλο, πλιγούρι και μανιτάρια
Σήμερα θα φτιάξουμε λαχαναντολμάδες (γιαπράκια) όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! Η διαφορετικότητα τους βρίσκεται στη διαφορετική γέμιση, καθώς αντί για …
Σήμερα θα φτιάξουμε λαχαναντολμάδες (γιαπράκια) όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! Η διαφορετικότητα τους βρίσκεται στη διαφορετική γέμιση, καθώς αντί για …
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 ½ κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο+χοιρινό) 2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Υλικά Λάχανο μέτριο 1 τεμ Ρύζι Καρολίνα 2 φλυτζάνια του τσαγιού Κρεμμύδια 4 μέτρια Κουκουνάρι 6 κουταλιές της σούπας Σταφίδες …
Οι λαχανοντολμάδες σε μια διαφορετική εκδοχή. Ελαφριά αλλά και πολύ νόστιμη. Τρεις λαχανίδες μεγάλες. (Τα λένε και μαπολάχανα η μαυρολάχανα …
ΥΛΙΚΑ: 2 ΚΙΛΑ ΚΙΜΑ ΜΙΣΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΙΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ 8 ΧΟΥΦΤΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 3-4 ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ …
ΥΛΙΚΑ: 2 ΚΙΛΑ ΚΙΜΑ ΜΙΣΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΙΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ 8 ΧΟΥΦΤΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 3-4 ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ …
Γιαπράκια Κοζάνης ή Λαχανοντολμάδες
Παραδοσιακό πεντανόστιμο φαγητό. Λίγο μπελαλίδικο αλλά η υπέροχη γεύση τους θα σας αποζημιώσει.