Κοζανίτικοι Λαχανοντολμάδες – Γιαπράκια
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι οι λαχανοντολμάδες αβγολέμονο ήταν το κορυφαίο μου και το πιο αγαπημένο….τελικά έτσι όπως αποδεικνύει…η ιστορία….είμαι ντολματζού …
Λαχανοντολμάδες ιδιαιτέρως γευστικοί, μαγειρεμένοι στην κατσαρόλα επάνω σε ένα στρώμα από καρότα και πράσα. Η διαφορά, η οποία χαρακτηρίζει αυτό …
Υλικά: 1 μέτριο λάχανο 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα ρύζι γλασσέ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο αλάτι …