Τουρλού ή μπριάμ στην κατσαρόλα
Ένα φαγητό που μαγειρεύεται όλες τις εποχές, αν και το καλοκαίρι του πάει περισσότερο. Βοηθάει στο να αδειάζουμε το ψυγείο …
Ένα φαγητό που μαγειρεύεται όλες τις εποχές, αν και το καλοκαίρι του πάει περισσότερο. Βοηθάει στο να αδειάζουμε το ψυγείο …
Το κλασικό μπριάμ, σιγοψημένο στο νέο μας απόκτημα τον ηλιακό φούρνο cook’n’go. Μελωμένο, καλοψημένο και μυρωδάτο!
Υλικά: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πατάτες (η ποσότητα εξαρτάται από το προσωπικό γούστο σε κάθε λαχανικό. Ας λάβουμε για παράδειγμα: 4 μέτρια …
Πανεύκολο, νόστιμο και υγιεινό πιάτο ιδανικό να μαγειρεύεται μια-δυο φορές το μήνα. 10 λεπτά ετοιμασία και 2 ώρες στο φούρνο, …
Είναι μια πεντανόστιμη συνταγή, χορτοφαγική, αλλά νομίζω ιδιαίτερη. Τη βρήκα σε ένα παλιό τετραδιάκι μου. Δεν θυμάμαι πού βρέθηκε…
Ένα από τα θεϊκά καλοκαιρινά φαγητά είναι το μπριάμ ή μπριάμι το οποίο ακολουθεί τον κανόνα της ελληνικής κουζίνας ρουστίκ …
Άκρως καλοκαιρινό φαγητό πού όταν το ψήνεις μοσχοβολάει το σπίτι!
Υλικά 1/2 κιλό κολοκύθια 2 μελιτζάνες φλάσκες (οι δικές μου ήταν άσπρες) 2 ξερά κρεμμύδια 2/3 της κούπας λάδι 1/2 …
Το μπριάμ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά της Ελληνικής/ Μεσογειακής Κουζίνας και από τα πιο νόστιμα, όταν τα …
Υλικά 500 γρ. μπάμιες κατεψυγμένες Ifantis 1 μελιτζάνα τσακώνικη 1 μελιτζάνα φλάσκα 4 κολοκυθάκια 2 – 3 μεγάλες πατάτες 2 …
Το αγαπημένο μας μπριάμ, με μπόλικο λεμόνι. Ας ξεφύγουμε για λίγο από την σάλτσα ντομάτας…από τη συνοδεία φέτας δεν ξεφεύγουμε …