ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ Ενας απλος,ευκολος,οικονομικος και πολυ πεντανοστιμος τροπος να μαγειρεψουμε το κουνουπιδι.
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ Ενας απλος,ευκολος,οικονομικος και πολυ πεντανοστιμος τροπος να μαγειρεψουμε το κουνουπιδι.
Φαγητό με λίγο μπελά, δεν λέω, αλλά δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι είναι διαχρονική αξία!! Η μόνη ίσως διαφορά …
Δοκιμάστε τα κι έτσι -καταπληκτικά !!!
Ένας εναλλακτικός μουσακάς με υπέροχη γεύση!
Αυτή είναι μία πολύ παραδοσιακή συνταγή, με μία πολύ μη-παραδοσιακή αλλά και παμπάλαιη, πανάρχαιη, γεύση μέσα της. Προσθέστε στο μείγμα …
5 φλάσκες μελιτζάνες 4 κολοκύθια 4 πατάτες μεγάλες ελαιόλαδο για τηγάνισμα αλάτι Για τον κιμά 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 4 …
αγαπημενο μας και γρηγορο φαγητο Συστατικα 4 μετριες πατατες 3 με 4 μελιτζανες 1 κυβο λαχανικων 1 ξυλακι κανελα αλατι …
Ο καλός και φυσικός πουρές πατάτας πρέπει να είναι αφράτος, να στέκεται στο «ύψος» του και να είναι απαλός σαν …
Υλικά συνταγής 6 μελιτζάνες φλάσκες 1 κιλό κοκκάρι (κρεμμυδάκια στιφάδο) 5 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης …
Οι πατάτες ογκρατέν είναι πεντανοστιμότατες και πανευκολότατες! Η συνταγή είναι γνήσια γαλλική (από το βιβλίο “French – the secrets of …
προετοιμασια 1 μεγαλο βαθυ τηγανι 3 μελιτζανες 4 πατατες 500γρ.κιμας δυο δαφνοφυλλα 1κ.γ.κολιανδρο 1κ.γ.μπαχαρι σε κοκους λιγο τριμμενο μοσχοκαρυδο λιγο …
Ο μουσακάς είναι ένα από τα πιο διάσημα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Αγαπημένο μικρών και μεγάλων. Σήμερα σας παρουσιάζω μια …
Υλικά συνταγής 2 κιλά κολοκυθάκια ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι 1 κ.γ. φρέσκο βούτυρο αλάτι για τη σάλτσα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες 1 κιλό πατάτες ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι 1 κ.γ. φρέσκο βούτυρο …
Υλικά συνταγής 2 κιλά μελιτζάνες φλάσκες 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι 1 κ.γ. φρέσκο βούτυρο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι για τη …
Υλικά Αγκινάρες – 10 φρέσκιες ή κατεψυγμένες Μανιτάρια – 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένα Γαρίδες – 500 γρ μικρές …
Λατρεύω τον Gordon, δεν ξέρω…μου βγάζει κάτι,. αυτή η ξινίλα του και το μάτι του τρελού που έχει ώρες-ώρες πολύ …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο