Τα τέλεια ψητα λαχανικα
Υλικά 1 μέτριο καρότο 1κολοκυθακι 1 μελιτζάνα φλασκα 150 γρ μανιτάρια πλευρωτους 1 πράσινη μικρή πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά Αρωματικά: …
Υλικά 1 μέτριο καρότο 1κολοκυθακι 1 μελιτζάνα φλασκα 150 γρ μανιτάρια πλευρωτους 1 πράσινη μικρή πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά Αρωματικά: …
4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 2 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ 1 ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ 3 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ …
Μάζεψα τα λαχανικά (όχι του κήπου) αλλά του ψυγείου και τα έβαλα στο ταψί. Συνειδητοποιημένη πια ότι είναι η εποχή …
40-50 χοντρούς χοχλιούς 2 κουταλιές της σούπας ανθό αλατιού (θαλασσινό ακατέργαστο αλάτι, αν δεν έχετε από το κανονικό) ελαιόλαδο 1 …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει “πετάω φαγητό”. Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Υλικά Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ Σκόρδο 2 σκελίδες Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Ρίγανη 1 …
Υλικά 3 μελιτζάνες 4 κολοκυθάκια 8 κρεμμύδια μικρά ολόκληρα 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε μικρούς κύβους 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε μικρούς κύβους …
Το abant kebab, ειναι μια τοπική σπεσιαλιτέ της περιοχής, που πήρε το όνομα του απο την διάσημη λίμνη. Ουσιαστικά είναι …
Φιγουρατζίδικες και απλές, όπου και να τις βγάλετε θα κλέψουν τα βλέμματα. Η ιδέα είναι από το αγαπημένο Giallozafferano και …
Είναι από ‘κείνα τα πιάτα που μπορούμε να τα ετοιμάσουμε το βράδυ και να τα βάλουμε στο ταπεράκι και να …