Γεμιστή κολοκύθα με κάστανα και δαμάσκηνα
Θα χρειαστούμε: μισή κολοκύθα πορτοκαλί 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι καστανό 10 κάστανα βρασμένα 8-10 δαμάσκηνα κομμένα σε μικρότερα κομμάτια 100 …
Θα χρειαστούμε: μισή κολοκύθα πορτοκαλί 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι καστανό 10 κάστανα βρασμένα 8-10 δαμάσκηνα κομμένα σε μικρότερα κομμάτια 100 …
Μία συνταγή πολύ κοντινή στα παραδοσιακά γεμιστά όμως με ελάχιστες διαφορές που τη μετατρέπουν σε πιο ελαφριά και υγιεινή ιδιαίτερα …
Κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας, σε έναν πιο πικάντικο τόνο!
ΥΛΙΚΑ για μια μεγάλη κατσαρόλα 1kg κιμά μοσχαρίσιο ή και ανάμικτο1 χούφτα ρύζι καρολίνα για κλασσικό στυλ, εγώ πλέον βάζο …
Μερικές χειμωνιάτικες μέρες, απλώς θέλεις κάτι χορταστικό και νόστιμο! Μια τέτοια μέρα, θυμήθηκα την αγαπημένη μου “μαμαδίστικη” συνταγή, και απλά …
Το κατεξοχήν καλοκαιρινό φαγητό είναι τα γεμιστά! Δυστυχώς παραδοσιακά φτιάχνεται με λευκό ρύζι, που διατροφικά είναι σχεδόν στο μηδέν και …
Υλικά για 4 άτομα κουνουπίδι, 1 τεράστιο ή 2 μέτρια, με χοντρό μίσχο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι φρέσκα κρεμμυδάκια, 3 κινόα …
Μερικές φορές, η επιστροφή σε παραδοσιακές συνταγές, φέρνει στο μυαλό παιδικές μνήμες γεμάτες μυρωδιές, γεύσεις και στιγμές. Δοκιμάσαμε να φτιάξουμε …