Μουσακάς, ναιαιαι, αλλά με ένα Αρχαίο Άγγιγμα..
Αυτή είναι μία πολύ παραδοσιακή συνταγή, με μία πολύ μη-παραδοσιακή αλλά και παμπάλαιη, πανάρχαιη, γεύση μέσα της. Προσθέστε στο μείγμα …
Αυτή είναι μία πολύ παραδοσιακή συνταγή, με μία πολύ μη-παραδοσιακή αλλά και παμπάλαιη, πανάρχαιη, γεύση μέσα της. Προσθέστε στο μείγμα …
Υλικά Για την γέμιση 1 kg σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο λίγο ελαιόλαδο για το σωτάρισμα 1 κρεμμύδι ξερο μισό ποτήρι …
Κλασικό ελληνικό καλοκαιρινό πιάτο, που αναγνωρίζουν άλλωστε και όλοι οι ξένοι και αναφωνούν mousaka μόλις δουν Έλληνα στην πατρίδα τους. …
Ο μουσακάς είναι ένα από τα πιο διάσημα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Αγαπημένο μικρών και μεγάλων. Σήμερα σας παρουσιάζω μια …
Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα πιάτο μουσακά! Τα περισσότερα ελληνικά σπίτια μαγειρεύουν μουσακά τουλάχιστον μια φορά το χρόνο …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
Αυτος είναι ένας μουσακάς αυτοσχέδιος χωρίς κιμά και μελιτζάνες. Πολύ φθηνός και φτιάχνει ένα μεγάλο ταψί φούρνου.Υλικά 6-7 πατάτες σε …