Αρωματικός πουρές γλυκοπατάτας
Τη γλυκοπατάτα πρόσφατα την ανακάλυψα. Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: μια γλυκιά πατάτα. Αυτό που λατρεύω σε …
Τη γλυκοπατάτα πρόσφατα την ανακάλυψα. Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: μια γλυκιά πατάτα. Αυτό που λατρεύω σε …
Τώρα με τα κρύα ένα πιάτο με λαχανικά- ρίζες που έχουνε μαγειρευτεί σε χυμό πορτοκαλιού συνοδευμένα από έναν υδατάνθρακα της …
Ένα πρωτότυπο πιάτο γεμάτο αρώματα, πολύ χορταστικό κ θρεπτικό: ψητές πατάτες με φακές, ένας ασυνήθιστος αλλά νοστιμότατος συνδυασμός. Λίγο πριν …
Πατάτες φούρνου έξτρα αρωματικές ….με φρέσκο φασκόμηλο (από την Μάνη) και πορτοκάλι (από την Σπάρτη).
Ας κρατήσουμε την Ελπίδα, σαν μικρό φάρο μέσα στην ψυχή μας κι’ ας ευχηθούμε ο ένας στον άλλο, ο Καινούργιος …
Αυτή είναι μία συνταγή για έναν ακόμη διαφορετικό τρόπο να φάτε τα φρέσκα φασολάκια σας, πέρα από το παραδοσιακό (και …
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι πολύ πολύ απλό, πολύ γρήγορο, διασκεδαστικό και νόστιμο, και αρκετά οικείο γιατί θυμίζει έντονα ελληνικές συνταγές …
Υλικά 15 ml. ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 30 γρ. αλεύρι 2 φλιτζάνια ντομάτες, καθαρισμένες,ξεσποριασμένες και κομμένες 10 γρ. κομμένο φασκόμηλο …
Στο φούρνο με αρωματικά και ζωμό κρέατος. Είναι απλά άλλος ένας τρόπος να μαγειρέψουμε τις πατατούλες; Όχι! Μιλάμε για το …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
…Η πλούσια κρεμώδης γλυκιά γεύση της αγκινάρας με τις πολυεπίπεδες αποχρώσεις τελικά καταφέρνει να συνυπάρξει με το ελαφρά πικρό αλλά …