Vegan σοφρίτο
Για να φτιάξω vegan σοφρίτο χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλο και τα σέρβιρα πάνω στο αγαπημένο μου ρυζάκι, το μπασμάτι. Είναι μια …
Για να φτιάξω vegan σοφρίτο χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλο και τα σέρβιρα πάνω στο αγαπημένο μου ρυζάκι, το μπασμάτι. Είναι μια …
Μπέργκερς λαχανικών σε συνδυασμό με τη σχεδόν απαραίτητη πρωτεΐνη του τυριού και των αυγών, έτσι ώστε να δώσει σε αυτά …
Όλο το μεσημέρι του Σαββάτου, η κουζίνα μυρίζει ξύδι. Το περιεχόμενο στα διάφορα μπολ και τις λεκανίτσες θυμίζουν ταινία τρόμου. …
Επειδή μερικοί δεν τρώνε μαγειρίτσα με έντερα κτλ, η λύση είναι εδώ! Μανιταρίτσα… και όχι μόνο την Λαμπρή!
Υλικά 1 κιλό φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello ½ φλιτζ. τσαγιού ρύζι καρολίνα ή γλασέ ( εναλλακτικά τρ αχανάς) 1 …
Αυτό είναι ένα φαγητό μούρλια. Πιστέψτε με, έχει όλη τη νοστιμιά και τη διατροφική αξία ενός φαγητού με αρακά αλλά …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει «πετάω φαγητό». Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Θα φτιάξουμε ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο στη χορτοφαγική του έκδοση. Σπετσοφάι! Βασικό υλικό οι πιπεριές (κάποτε κ μελιτζάνες) με τα …
Υλικά 4 μελιτζάνες 4 πιπεριές 2 ντομάτες 300 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα champignon ή portobello Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Ελαιόλαδο Μαϊντανός ψιλοκομμένος …
Έτσι, λοιπόν σήμερα σας προτείνουμε ένα απλό κ οικονομικό φαγάκι, πολύ νόστιμο που προέκυψε τυχαία, όταν πριν χρόνια ήθελα να …
Σήμερα θα φτιάξουμε λαχαναντολμάδες (γιαπράκια) όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! Η διαφορετικότητα τους βρίσκεται στη διαφορετική γέμιση, καθώς αντί για …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει “πετάω φαγητό”. Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Το καημένο το κουνουπίδι είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό. Οι σχέσεις μου όμως μαζί του ήταν πάντα καλές και το τιμώ …
Ένα θαυμάσιο πιάτο.Είτε σαν συνοδευτικό είτε σαν κυρίως γεύμα!Τα μανιτάρια στο φούρνο με τις πατάτες θυμίζουν κρέας και τα αρώματα …
Εύκολο…γρήγορο και πεντανόστιμο φαγάκι, που θα αγαπήσουν όλοι στην οικογένεια!
Το μπριάμ συνήθως το έχουμε συνδυάσει με τα καλοκαιρινά λαχανικά εγώ το φτιάχνω και την άνοιξη με ότι υπάρχει τότε. …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ 100 ΓΡΜ ΒΟΥΤΥΡΟ 120 ΓΡΜ ΑΛΕΥΡΙ 1LT ΓΑΛΑ
Με την μαγειρίτσα με μανιτάρια μπορούν όλοι να απολαύσουν αυτό το τόσο νόστιμο πιάτο, στην πιο ελαφριά του παραλλαγή. Προσωπικά …