Μαρμελάδα μήλο – κακάο, χωρίς ζάχαρη
Στην προσπάθειά μου να αποτοξινωθώ από τη σοκολάτα προσπαθώ να βρίσκω διάφορα αθώα υποκατάστατα. Ένα από αυτά είναι και η …
Στην προσπάθειά μου να αποτοξινωθώ από τη σοκολάτα προσπαθώ να βρίσκω διάφορα αθώα υποκατάστατα. Ένα από αυτά είναι και η …
ΥΛΙΚΑ για 1.800 γρ. περίπου 1 κιλό αχλάδια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα στο multi (όχι εντελώς πολτοποιημένα) 750 γρ. ζάχαρη …
Η εκτίμηση και η λατρεία μου για τον Luca Montersino, ειναι γνωστή και δηλωμένη! Κάθε συνταγή του είναι και ενα …
Θυμαστε την μαρμελλαδα belle Hélène? Καραμελλωμενα κομματια απο αχλαδι, βουτηγμενα μεσα σε λαχταριστη σοκολατα, φτιαγμενα με τις οδηγιες της μοναδικης …
Από το παρελθοντικό,εδώ και καιρό,αλλά νόστιμο Olive,προέρχεται αυτή η συνταγή. Κάτι ανάμεσα σε μαρμελάδα και άλειμμα. Με κέντρισε το κακάο,κι …
Εκεί επάνω θυμήθηκα την πολύ πετυχημένη μαρμελάδα ροδάκινο του Montersino με κακάο και αμαρέττι (συνταγή εδώ) και σκέφτηκα να δημιουργήσω …