ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 κιλό ώριμα, μαλακά και γερά – χωρίς στίγματα – ακτινίδια ζάχαρη ο χυμός από 3 μανταρίνια ή …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 κιλό ώριμα, μαλακά και γερά – χωρίς στίγματα – ακτινίδια ζάχαρη ο χυμός από 3 μανταρίνια ή …
Με εξισορροπημένη γεύση, με φανταστικό χρώμα και αρώματα για πολύ εκλεπτυσμένους ουρανίσκους!Θα την απολαμβάνεις κάθε πρωί πάνω σε φρυγανισμένες φέτες …
Ευωδιαστή μαρμελάδα σε ποικιλία με μπαχαρικά.
Την κοίταξα, με κοίταξε και αυτό ήταν! Το αποφάσισα. Θα την κάνω μαρμελάδα, θα την κλείσω σε ωραία βάζα και …
Μια μαρμελάδα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχει τόσο άρωμα και υπέροχη γεύση.Έχω φτιάξει στο παρελθόν αρκετές φορές μαρμελάδα …
Η συνταγή στηρίχτηκε σε ότι θυμόμουν από αυτά που είχε προτείνει η φίλη μου από τη Νάξο Μαριέττα με τις …
Τα πορτοκάλια που είναι ιδανικά για μαρμελάδα και γλυκό, τα βρίσκουμε όλο τον Ιανουάριο και αρχές Φεβρουαρίου. Κυρίως προέρχονται από …
Πολύ γευστική και αρωματική μαρμελαδα που γίνεται εύκολα! 600 gr καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (περίπου 2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι …
Υλικά της συνταγής μας 1000 γρ. καθαρό βερίκοκο χωρίς κουκούτσι 300 γρ. καθαρισμένο κεράσι 1 1/2 κούπα πολτό πορτοκαλιού Ξύσμα …
Υλικά – 2 κιλά πορτοκάλια – 8 ποτήρια νερό – 2 κιλά ζάχαρη – Χυμός και ξύσμα από ένα λεμόνι …
Υλικά . 1,1 κιλό κολοκύθα . 200 ml χυμό πορτοκάλι . 900 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική . 100 γρ. νερό . …
Μια ανάσα (ελπίζω!), πριν το τέλος του χειμώνα,κλείνουμε το άρωμά του σε βαζάκια μαρμελάδας…Επιστρατεύουμε αγαπημένα μας χειμωνιάτικα φρούτα,τα βάζουμε στη …
Απίστευτη γεύση και άρωμα, η νέα μας αγαπημένη χρυσαφένια μαρμελάδα!!! Υλικά για 6 μέτρια βάζα: 5 πορτοκάλια 4 μανταρίνια 2 …
Η μαρμελάδα κοχλάζει σαν μαγικό φίλτρο και γίνεται πηχτή όσο πρέπει και πορτοκαλί όσο πρέπει και η ξύλινη κουτάλα τη …
Μαρμελάδα Πορτοκάλι Εκτός από υπέροχο γλυκό πορτοκάλι φτιάξαμε και μια ωραιότατη μαρμελάδα. θα χρειαστούμε: 4 πορτοκάλια (δίνουν περίπου 1 κιλό …
Για σήμερα μια μαρμελάδα σαν …ήλιος… αυτό μου έφερε στο νου το υπέροχο χρώμα της! Η ιδέα ξεκίνησε από μια …
Μαζέψτε τις φλούδες από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια που στίβετε, πάρτε το ξύσμα εφόσον είναι ακέρωτα και ξεκινήστε μαζί …
Υλικά 4 πορτοκάλια 4 μανταρίνια Ζάχαρη (Δείτε την εκτέλεση για δοσολογία) Μισό λεμόνι …
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΥΚΩΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 1 1/2 ΩΡΑ.ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ …
Το Νεράντζι πολλοί το αποφεύγουν, και είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς, γιατί είναι πολύ πικρό. Όμως, τελικά, αν βάλεις …