Γλυκά «παστιτσάκια» (μαντηλάκια) αμυγδάλου με φύλλο κρούστας
www.cretangastronomy.gr
Η ουσιαστικότερη διαφορά αυτών των αμυγδαλωτών από εκείνα της άλλης συνταγής για φορμάκια αμυγδάλου που έχω δημοσιεύσει το 2012 είναι …
Η ουσιαστικότερη διαφορά αυτών των αμυγδαλωτών από εκείνα της άλλης συνταγής για φορμάκια αμυγδάλου που έχω δημοσιεύσει το 2012 είναι …
Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας …
Κάθε Χριστούγεννα η μητέρα μου έφτιαχνε ένα σωρό γλυκά … Εν ολίγης μύριζε όλο το σπίτι υπέροχες μυρωδιές! Μια από …