Σοκολατένιοι εργολάβοι Παρλιάρου
Τραγανοί εξωτερικά και μαλακοί εσωτερικά, αφράτοι, με λεία υφή, χωρίς κομματάκια, και απίθανη σοκολατένια και αμυγδαλένια γεύση. Οι σοκολατένιοι εργολάβοι …
Τραγανοί εξωτερικά και μαλακοί εσωτερικά, αφράτοι, με λεία υφή, χωρίς κομματάκια, και απίθανη σοκολατένια και αμυγδαλένια γεύση. Οι σοκολατένιοι εργολάβοι …
Υλικά 320 γραμ αμύγδαλα κλευκά 600 γραμ άχνη ζάχαρη 5 ασπράδια αυγών βουτυρόκρεμα για την γέμιση
1 φύλλο σφολιάτα του χεριού σας της Alfa 1 αβγό χτυπημένο 150 γρ. φιλέ αμυγδάλου 150 γρ. πραλίνα ή μαρμελάδα …
Υλικά 320 γρ. αμύγδαλα λευκά + μερικά επιπλέον για την επιφάνεια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 75 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου …
150γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 300γρ. ζάχαρη 75γρ. σιμιγδάλι ψιλό 225γρ. αμύγδαλα φιλέ 6 ασπράδια αυγού …
Υλικά για 30 μπισκότα: 2 φλιτζάνια καβουρδισμένα, τριμμένα αμύγδαλα και 1 φλιτζάνι φουντουκόψιχα τριμμένη στο μπλέντερ και 1/2 φλιτζάνι ινδική …
Υλικά Ινδική καρύδα 300 γρ. τριμμένη Ζάχαρη 300 γρ. Αλεύρι 1 1/2 κουταλιά της σούπας για όλες τις χρήσεις Αυγά …
Υλικά1 αυγό3 κουταλιές πίτουρο βρώμης2 κοφτές κ.σ. γιαούρτι 2%3 σταγόνες βανίλια ή 1/2 φιαλίδιο βανίλια σκόνη5-6 σταγόνες πικραμύγδαλο (το παίρνω …
Μπισκοτάκια σας έχω σήμερα..!
…Ιδανικο γλυκο για κερασμα αγαπημενοι παραδοσιακοι εργολαβοι τυλιγμενοι με φιλε αμυγδαλουγεμιστοι με μαρμελαδα βερικοκο η’σκετοιειναι σκετη απολαυση!…
Αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό – ιδανικό για κεράσματα – οι εργολάβοι είναι η ελληνική εκδοχή για τα μακαρόν και μια πολύ …
Υλικά: 240 γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. αμύγδαλα τριμμένα 3 αυγά (μόνο τα ασπράδια) 12 αμύγδαλα μισά (προαιρετικά) 3-4 σταγόνες …
Ένα όμορφο και γρήγορο γλυκό, όχι πολύ γνωστό.