Σοκολατένιοι εργολάβοι Παρλιάρου
Τραγανοί εξωτερικά και μαλακοί εσωτερικά, αφράτοι, με λεία υφή, χωρίς κομματάκια, και απίθανη σοκολατένια και αμυγδαλένια γεύση. Οι σοκολατένιοι εργολάβοι …
Τραγανοί εξωτερικά και μαλακοί εσωτερικά, αφράτοι, με λεία υφή, χωρίς κομματάκια, και απίθανη σοκολατένια και αμυγδαλένια γεύση. Οι σοκολατένιοι εργολάβοι …
Panellets Ασπρισμένο αμύγδαλο, ανακατεμένο με πουρέ πατάτας και ζαχαρίτσα, βουτηγμένο πασπαλισμένο με άφθονο κουκουνάρι…. Δεν μπορώ να φανταστώ πιό… Χριστουγεννιάτικο …
Για 10 Σοκολατένια Μακαρόν 50 γρ ασπράδια 15 γρ κρυσταλλική ζάχαρη πρέζα αλάτι 1 βανίλια 50 γρ πούδρα αμυγδάλου 90 …
200γρ αλεύρι φαγόπυρου 150γρ αμυγδαλόσκονη 200γρ ζάχαρη 1/2 κουταλάκι σόδα 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι κουρκουμά 1/4 κουταλάκι …
Υλικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή 225 γραμμάρια 3/4 της κούπα ζάχαρη ή 225 γραμμάρια 1/2 κούπα μαργαρίνη(μπορείτε …
Υλικά για 25 μπισκότα 200 γρ βούτυρο αγελάδας(σε θερμοκρασία δωματίου) 250γρ ζάχαρη 450γρ αλεύρι(μπορεί και παραπάνω, πρέπει να πλάθεται η …
Γαλλικά μάκαρονς με γκανάζ βατόμουρο!
Υλικά: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου (αλεσμένη αμυγδαλόψιχα) 50 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια
Θυμίζουν κάτι από δανέζικο μπισκότο και κουραμπιέ…η πούδρα αμυγδάλου τα κάνει τριφτά και το μέλι δίνει μια αλλιώτικη
Μυρωδάτα και αφράτα μπισκοτάκια με κακάο και αμύγδαλα!