Λουκούμια με άρωμα τριαντάφυλλο !!!
Υλικά 375 γρ. ψιλή ζάχαρη (προτιμήστε να αγοράσετε εισαγώμενη από τα μεγάλα super market, θα τη βρείτε με την ονομασία …
Υλικά 375 γρ. ψιλή ζάχαρη (προτιμήστε να αγοράσετε εισαγώμενη από τα μεγάλα super market, θα τη βρείτε με την ονομασία …
Υλικά της συνταγής μας ( 50 τεμ.) 200 αλεύρι γ.χρ. κοσκινισμένο και 1-2 κ.σ. για το τέλος 150 γρ αλεύρι …
Λουκουμάκια! Γλυκιά συνοδεία στο καφεδάκι μας, κέρασμα οικονομικό που διατηρείται για πολύ καιρό, γευστικά και μυρωδάτα σπιτικά λουκούμια!
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 2 φλ. καρύδα τριμμένη ½ φλ. γάλα φρέσκο 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 ξύλo κανέλλας 1/3 …
Υλικά 1 1/2 κούπα αλεύρι 1 κούπα ζάχαρη 4 αυγά 1 κούπα λάδι 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 κούπα φιστίκι …
Τα πιο νόστιμα κουλουράκια μπανάνας! Πανεύκολα, αφράτα και από γεύση εκπληκτικά! 1 ποτήρι πολτό μπανάνας (2-3 μπανάνες περίπου) 1 ποτήρι …
Αυτή τη φορά σας έχω ιδιαίτερο γλυκό, δηλαδή μπισκότα χωρίς γλουτένη (όπως βασικά θα διαβάσατε και στον τίτλο!). Παλιότερα η …
Υλικά Για την ζύμη 100 γρ. ωμή αμυγδαλόπαστα 150 γρ. ζάχαρη άχνη 6 ασπράδια αυγών 100 γρ. φουντούκια σε κομματάκια …
Ελατάκια μπεζεδάκια έχουμε σήμερα, από θαύμα τα βλέπετε βέβαια, μαρεγκάκια έχω πει ότι θα βάλω πολλές φορές εδώ και …
Σπιτικά Μπισκοτάκια, νόστιμα, τραγανά, με βουτυρένια υφή και λεπτό άρωμα λεμονιού. Έχουν ζαχαρένια επιφάνεια και τη νοστιμιά του φιστικιού στο …
Υλικά 200 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 γρ. κακάο 350 γρ. …
Υλικά: 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. ούζο 100 γρ. σταφίδες ξανθές …
Θα χρειαστούμε:Για τα μπισκότα80 γρ. μαργαρίνη 50 γρ. βούτυρο αγελάδας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 1 αυγό 1 μασουράκι άρωμα βανίλιας …
Μοσχομυριστά και αφράτα κουλουράκια με την απόλαυση να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!
Και ξύπνησε η ανεξέλεγκτη ανάγκη μέσα μου να φτιάξω μπισκότα. Με αλατισμένο βούτυρο. Και cocoa nibs. Και τριμμένα φυστίκια Αιγίνης. …
Τραγανά νόστιμα μπισκότα, βουτηγμένα στη σοκολάτα και πασπαλισμένα με φιστίκι Αιγίνης. Φτιάχνονται παίζοντας, με την απαλή ζύμη. Δημιουργούμε σχήματα καρδιάς, …
Η βασική διαφορά της μαρέγκας και της πάβλοβα είναι πως η πρώτη είναι τραγανή ενώ η δεύτερη μαλακή εσωτερικά, σαν …