Βουτυράτες καρδιές
Με καθυστέρηση μιας μέρας…αλλά δεν πειράζει μάλλον, καθώς αυτό που μετράει είναι η γεύση και οι εντυπώσεις που άφησαν ιδιαίτερα …
Με καθυστέρηση μιας μέρας…αλλά δεν πειράζει μάλλον, καθώς αυτό που μετράει είναι η γεύση και οι εντυπώσεις που άφησαν ιδιαίτερα …
Τα πτι-μπερ ως γνωστό έχουν πολύ τραγανή έως σκληρή υφή, δεν είναι πολύ γλυκά, έχουν κάπως ουδέτερη και απαλά βουτυρένια …
Ροζέτες μαρέγκας τραγανές εξωτερικά κι αφράτες και μαλακές εσωτερικά να λιώνουν στον ουρανίσκο, σκεπασμένες με μια εύγευστη σαντιγύ φράουλας. Εύκολο …
2 κούπες ψιλοκομμένες φράουλες 550γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κούπες κρέμα γάλακτος 170γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 100γρ. …
Υλικά1 ποτήρι ρετσίνα 1 ποτήρι σπορέλαιο 250 γραμμάρια βούτυρο νηστίσιμο 1 ποτήρι ζάχαρη ξύσμα από 1 λεμόνι 2 φαρίνα απ …
Η συνταγή της βάσης (δηλαδή χωρίς τις φράουλες και τη σοκολάτα) είναι από έναν παλιό “Γαστρονόμο” και μπαμπάς της είναι …
Υλικά: 175 γρ. φράουλες (πλυμμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια) 1 κ.γ. ζάχαρη 125 γρ. βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου) …