Κεφτεδάκια με κινόα κ πορτσίνι
Άρχισα να αναρωτιέμαι πώς θα την αξιοποιήσω αυτή τη φορά κ αμέσως μου ήρθε η ιδέα να την κάνω κεφτεδάκια. …
Άρχισα να αναρωτιέμαι πώς θα την αξιοποιήσω αυτή τη φορά κ αμέσως μου ήρθε η ιδέα να την κάνω κεφτεδάκια. …
Υλικά Φακές 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μέτριο ψιλοκομμένο Μπούκοβο γλυκό 1 κουτάλι της σούπας Κύμινο 1 κουταλάκι του γλυκού …
H Σαρακοστή καλά κρατεί, νηστεία όμως δε σημαίνει ανοστιά, σημαίνει βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει και με απλά μεσογειακά …
Την κίτρινη κολοκύθα την αντιπαθούσα έως φέτος τον χειμώνα,οπότε και μου χάρισαν μια. Αυτό ήταν,από κει και πέρα έγινε πασπαρτού …
Υλικά 2 φλ. Τα. Φάβα 2 κρεμμύδια 450 γρ. πατάτες (3 μεγάλες) καθαρισμένες ½ φλ. Ελαιόλαδο Αλάτι πιπέρι 5 φρυγανιές …
Τις προάλλες βρέθηκα με 2 μεγάλα βάζα κάπαρη που μου χάρισε η φίλη μου η Στρατούλα. Το πρώτο που μου …
Τόσο απλοί τόσο μυρωδάτοι νοστιμότατοι ριγανοκεφτέδες.
Η συνταγή αυτή είναι νηστίσιμη και περιλαμβάνεται στο βιβλίο μου “Γεύσεις ζωής”.
Υπέροχα κεφτεδάκια με λιγότερα λιπαρά και μη ξεχνάτε…νηστίσιμα!
Η Νηστεία τέχνας κατεργάζεται και τερψιλαρύγγια παραθέτει. Δεν είναι απαραίτητος ο κιμάς για να φτιάξει κανείς κεφτέδες. Ο ταραμάς, η …
Στη Μικρασία, ήταν το νηστίσιμο φαγητό, γνωστό σαν “ουν κεφτέ”.