Κατακόκκινες μπουκιές με πέστο παντζαριού by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΜε κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια “τριλογία” με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που…
Γιορτινό τραπέζι: Τερίνα με κατσικίσιο τυρί, λιαστή ντομάτα και πέστο by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΤερίνα με κατσικίσιο τυρί, λιαστή ντομάτα και πέστο Η συνταγή αυτή μπορεί να γίνει ακόμη πιο εύκολη αν πάρετε έτοιμο…
ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ & ΤΥΡΙΑ by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή100 ml ελαιόλαδο 7-8 κλων. μαϊντανό 1 σκελ. σκόρδο 25 γρ. κουκουνάρι Αλάτι-πιπέρι 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του…
ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΕΣΤΟ & ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ by admin 27/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΑπό τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου Ημερομηνία Προβολής: 15/12/2010 …