ΠΗΧΤΗ
mamascook.blogspot.com
Υλικα: 2 ποδια μοσχαρισια η΄χοιρινά 1 κρεμμυδι ολοκληρο καθαρισμενο 5 σκελιδες σκόρδο ολοκληρες 1κλαρακι σελερι 1καροτο καθαρισμενο 2-3 σπορους μπαχαρι …
Aπό τον chef Δημήτρη Αγοραστό Ημερομηνία Προβολής: 28/11/2011…
Ένα εκπληκτικό έδεσμα με παραδοσιακή αλλά και γκουρμέ άποψη, για λίγους!Προετοιμασία: 2 ώρεςΒράσιμο: 30′ λεπτάΑναμονή: 2 μέρεςΤα υλικά4 χοιρινά πόδια1 …
Τσιλαδιά λέγεται στην Κρήτη η πηχτή και θεωρείται απαραίτητος μεζές του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού. Μπορεί να παρασκευαζόταν νωρίτερα, αλλά την