ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑΚΙΑ
www.chefonair.gr
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη 300 – 340 γρ. αλεύρι 6 κ.σ. νερό ανθρακούχο 3 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη 300 – 340 γρ. αλεύρι 6 κ.σ. νερό ανθρακούχο 3 …
Είναι ακριβώς το αντίθετο απ’ ότι ακούγεται. Καθόλου λαδερή, ελαφριά και νοστιμότατη έκπληξη. Placinta είναι η Ρουμάνικη πίτα. Γίνεται με …
Εγώ χρησιμοποίησα μανιτάρια Portobello αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε ό,τι μανιτάρια σας αρέσουν.Υλικά 230 γρ. τυρί ρικότα σε θερμοκρασία δωματίου …