Dumplings στον ατμό με μανιτάρια – του αντιστρές
Λιχουδιαστά και αντιστρεσογόνα dumplings στον ατμό. Πουγκιά από διάφανη ζύμη, με μεσογειακή γέμιση μανιταριών, φτιαγμένα σε μέγεθος τρυφερής μπουκιάς. Η …
Λιχουδιαστά και αντιστρεσογόνα dumplings στον ατμό. Πουγκιά από διάφανη ζύμη, με μεσογειακή γέμιση μανιταριών, φτιαγμένα σε μέγεθος τρυφερής μπουκιάς. Η …
Τα τρώς δυό δυό φανταστικά !!!
Υλικά Φύλλο κρούστας 500 γρ Ελαιόλαδο Ζαμπόν καπνιστό 10-12 φέτες ή γαλοπούλα ψιλοκομμένες Γκούντα 200 γρ τριμμένο Μπέικον 6 φέτες …
Υλικά Σφολιάτα 2 φύλλα κομμένα τετράγωνα Τυρί φέτα 300 γρ θρυμματισμένη Ελιές Καλαμών 100 γρ ψιλοκομμένες Ντομάτες 3 κομμένες καρέ …
Εύκολα, τα πιο γρήγορα σε εκτέλεση και πιο νόστιμα απ’ όσο αναμενόταν. Κάναμε ξανά και ξανά τα πουγκιά γεμιστά με …
Η γέμιση φέτος μαζί με το κοτόπουλο κομμένο κομματάκια τυλίχτηκε σε τραγανό φύλλο κρούστας και το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο φαγητό μετατράπηκε …
Μικρά μπιφτεκάκια με τυρί κλεισμένα σε πουγκί σφολιάτας. Μια ωραία και εύκολη ιδέα για μπουφέ.
500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο 8 φύλλα κρούστας 80 γρ. μπέικον 1 σκελίδα σκόρδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ. καλαμπόκι …
Όλη η φύση σε ένα πουγκί! Τεμάχια:14, Χρόνος προετοιμασίας: 30’ , Χρόνος ψησίματος: 20’ , Κόστος: 13 €
Υπεροχα πουγκακια σφολιατας με πικαντικες μπουκιτσες μοσχαριου για μπουφε και καθε εκδηλωση που πιστεψτε με θα σας ξετρελανουν με την νοστιμια …
Ότι πρέπει για τις ουζοποικιλίες και τις μπυροποικιλίες μας! Υλικά για την ζύμη Μαγιά – 50 -60 γρ Ελαιόλαδο – …
Γεμιστά αλμυρά πουγκάκια. Θα σας ξετρελάνουν. Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας κόκκινη σάλτσα (όση ποσότητα θέλετε) ρίγανη 3-4 αυγά βραστά τυρί …
Μια συνταγή λίγο πρωτότυπη αλλά ιδιαίτερα γευστική και εμφανίσιμη για ένα κυριακάτικο τραπέζι ή ένα δείπνο με τους φίλους σας, …
Από την Ελένη Ψυχούλη ,1 φύλλο ζύμη κουρού 12 προψημένα κεφτεδάκια στον ατμό Ifantis 1 ντομάτα 150 γρ. φέτα Μαϊντανό …
Ιδανικό για πρώτο πιάτο και όχι μόνο, που θα καταπλήξει τα πλήθη. Γρήγορο, εύκολο και θεϊκό στη γεύση πάνω απ’ …
Απλά, γρήγορα και πεντανόστιμα αλμυρά πουγκάκια για μπουφέ, εορταστικό τραπέζι ή για κάθε μέρα!
1 πακέτο φύλλο κρούστας 250 γρ. πιπεριές πράσινες κοµµένες σε κοµµατάκια 250 γρ. µανιτάριασε φετάκια 6 κρεµµυδάκια σε ροδέλες 100 …
Αξιοποιείστε τα βρασμένα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν από το τραπέζι της Λαμπρής για να φτιάξετε εύκολα και πάνω απ΄όλα γευστικά …
τα μποχτσαδάκια έχουν καταγωγή από την Πόλη και η κλασική γέμιση ήταν κυρίως με πατάτα και κρεμμύδι ή κιμά. Μπορείτε …
Αρνάκι, όπως δεν το φάγατε ποτέ… γιορτινό και εντυπωσιακό.