Arancini (παναρισμένες κροκέτες ρυζιού)
www.gastronomos.gr
Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία. Υλικά Για τις κροκέτες 50 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες …
Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία. Υλικά Για τις κροκέτες 50 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες …
Ενα απο τα σεμινάρια που παρακολούθησα στα “Μαθήματα Μαγειρικής” ήταν για τη Μεσογειακή Κουζίνα. Ανάμεσα στα πιάτα που φτιάξαμε, υπο …
Τα αραντσινι θα μπορουσαμε να τα περιγραψουμε ως γεμιστες ρυζοκροκεττες. Η τραγανη και ξεροψημενη κρουστα τους κρυβει ενα σπυρωτο, κατακιτρινο …
Είναι μιά παραδοσιακή συνταγή της Σικελίας… Τα arancini είναι ένα είδος γεμιστής κροκέτας από ρύζι.. Είναι από τα πιό συνηθισμένα …
…Κόβουμε το κίτρινο τυρί σε κυβάκια μεγέθους μπιζελιού. Προτιμήστε κάποιο ημίσκληρο τυρί με έντονη γεύση, για να μη “χαθεί” μέσα …