Πιροσκί με κιμά
laxtaristessyntages.blogspot.com
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Για το γύρο 500 γρ. χοιρινό λαιμό 5 γρ. ρίγανη 5 γρ. θυμάρι 5 γρ. ζάχαρη 5 γρ. γλυκιά πάπρικα …
Υλικά Για την ζύμη Ελαιόλαδο 2/3 φλυτζανιού Λευκό κρασί 2/3 φλυτζανιού Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού Αλεύρι …
Μια άλλη συνταγή λίγο διαφορετική αλλά πολύ νόστιμη. Υλικά 450 γρ. κιμά ανάμεικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό 100 γρ. μπέικον καπνιστό …
Γευστικότατο αποτέλεσμα, με τραγανό ζυμαράκι, σε ατομικές μερίδες μπουφέ.